fbpx
helyszini

Helyszíni felmérés

A Bravolight csapata több mint 10 éves múlttal és jelentős szakmai tapasztalattal működik. Kollégáink világítástechnikai felmérést és konzultációt vállalnak helyszíni állapotfelméréssel az ország egész területén.

A helyszíni felmérés az első lépés a megfelelő világítási rendszer kialakításához, az adott terület sajátosságaival számolnunk kell a világítás tervezése során. A felmérésen figyelembe vesszük a jelenlegi világítással kapcsolatos visszajelzéseket és a szabványi előírásokat is.

A helyszíni felmérésen való konzultáció díja
75.000 Ft + Áfa.

vilterv

Világítás Tervezés

A felmérést követően megvizsgáljuk a fejlesztési lehetőségeket és jegyzőkönyvet készítünk a főbb pontokon mért megvilágítási szintekről. Ez alapján készítünk az igényeknek és a szabványoknak is megfelelő világítási tervet.

A tervezést 3D Dialux világítás tervező programban készítjük  amelyek szimulálják a megvilágítás várható szintjét. Az adott lámpatest kiválasztásában figyelembe vesszük a terület sajátosságait, minőségi és megbízható lámpatesteket javaslunk.

A világítás tervezés díja 50.000 – 250.000 Ft + Áfa, az épület adottságaitól és a rendelkezésre álló anyagok (alaprajz, lámpa kiosztás dwg stb.) függően.

roi

Megtérülés kalkuláció

A megtérülési kalkuláció során, a döntést előkészítő TCO (Total Cost of Ownership) valamint ROI (Return On Investment) számítások teljeskörű elkészítését vállaljuk. Ezekből a kalkulációkból látható lesz a projekt valós megtérülési ideje és a világítási rendszer teljes élettartama alatt megtakarított összegek.

Igény esetén érzékenységi vizsgálatot is készítünk amelyben megvizsgáljuk a jövőbeli energiaárak változásának hatását a megtérülésre és megtakarításra, több szcenárióban. 

A megtérülés kalkuláció díja 25.000 Ft + Áfa.

tender

Árajánlat készítése és gyártók versenyeztetése

A több mint 10 éves szakmai tapasztalatunk alapján az ügyfelek igényei szerint alakított megoldásokat kínálunk, a belépő szinttől egészen komplex, intelligens világítási rendszerekig.

Az ügyfelek igényeit és a világítás tervezés során készített dokumentációt összehangolva készítjük el árajánlatunkat, amelyben igény szerint több gyártó ajánlatának összevetésére van lehetőség. Így megtalálva az adott piaci körülmények mellett az 
ár / értékben megfelelő megoldást.

projekt

Projekt kivitelezés/megvalósítás

A világítás korszerűsítés minden lépésében rendelkezésre állunk így a kivitelezés során is. A gördülékeny projektmegvalósítás érdekében minden szervezési munkát leveszünk az Önök válláról, a LED lámpatestek helyszínre juttatásától egészen a hulladék elszállításáig.

Megbízható alvállalkozókkal dolgozunk, akik nagy gyakorlattal rendelkeznek az ipari szereléstechnika területén. A több éves együttműködésnek köszönhetően a közös munka olajozottan működik. 

luxMeter

Megvilágítás mérés

A világítási terv alapján megrendelt világítási termékcsomag felszerelését követően készítünk egy megvilágítás mérést, aminek fő célja, hogy a világítási terv szerinti értékeket vissza mérjük, leellenőrizzük.

A fénymérés során a tanúsítvánnyal rendelkező, hitelesített TESTO 440 és TESTO 540 fénymérő műszereket használjuk. 

Kiszállási díj: 50.000 Ft + Áfa.

Fénymérés díja: 1.000  Ft + Áfa / mérési pont

A fénymérés jegyzőkönyvezési díja: 50.000 – 100.000 Ft + ÁFA / jegyzőkönyv

Cégünk vállalja az EKR,  TAO és egyéb akár ISO auditokhoz szükséges ellenőrző mérések elvégzését is.