LED pályázat

Világításkorszerűsítési pályázat 2019

Megtakarítás az első hónaptól, 0 Ft befektetéssel!

A Bravogroup Holding világítástechnikával foglalkozó vállalata, a Bravolight Kft., világításkorszerűsítési pályázatot hirdet 3 és 30 millió forint értékhatár közötti projekteket megvalósító cégek, önkormányzatok és egyéb szervezetek számára. A pályázat teljes kerete 500 millió forint, amely megtakarítás alapú, részletfizetési konstrukcióban vehető igénybe korszerű LED-es világítástechnikai megoldások vásárlásához, és igény esetén a projekt kivitelezéséhez.

A LED pályázat részletei

Az alábbiakban részletesen ismertetjük a BRAVOLIGHT VILÁGÍTÁSKORSZERŰSÍTÉSI PÁLYÁZAT 2019 előkészítésének, beadásának, elbírálásának és a projekt kivitelezésének folyamatait. Amennyiben további kérdése merülne fel a pályázattal kapcsolatban, lépjen kapcsolatba kollégáinkkal az alábbi elérhetőségeken: palyazat [kukac] bravolight [pont] hu

I. Előkészítés

1. JELENTKEZÉS

A pályázatra történő jelentkezéshez először egy rövid adatlapot szükséges kitölteni, amely alapján szakembereink el tudják kezdeni a pályázó előminősítését.

2. MŰSZAKI ELŐMINŐSÍTÉS

A műszaki előminősítés során kollégáink további információkat kérnek be a jelentkezési lap alapján alkalmasnak ítélt pályázóktól. A kapott adatok alapján megvizsgálják az adott projekt műszaki paramétereit.

3. ANYAG SPECIFIKÁLÁS

Kollégáink – indokolt esetben személyes felmérés keretein belül – pontosan meghatározzák a projekt számára leginkább megfelelő anyagok és termékek körét.

4. KIVITELEZÉSI AJÁNLAT

Az anyagspecifikálást követően, a projekt kivitelezési munkálataira kivitelezési ajánlatot kérünk be több kivitelezőtől. Amennyiben a pályázó rendelkezik saját karbantartóval vagy műszaki üzemeltető csapattal, úgy javasoljuk, hogy házon belül valósítsák meg a kivitelezést.

II. Elbírálás

1. Megtérülési és megtakarítási kalkuláció

Szakértőink minden előminősítésen megfelelt projekt esetén részletes megtérülési, és megtakarítási kalkulációt készítenek.

2. Pénzügyi előminősítés​

Az elbírálás részeként kollégáink részletes pénzügyi előminősítéssel ellenőrzik a pályázó anyagi stabilitását.

III. Megvalósítás

A pozitív elbírálását követően, Bravolight Kft. szerződést köt a pályázaton megfelelő pályázókkal. A szerződéskötés keretén belül véglegesítésre kerül a műszaki tartalom és a várható kivitelezési és pénzügyi ütemterv is.

A szerződésben rögzített feltételekkel a termékek kiszállításra kerülnek a korszerűsítés helyszínére.
A szerződésben rögzített módon megtörténik a világításkorszerűsítés kivitelezése vagy a Bravolight Kft. által biztosított kivitelező csapattal, vagy a pályázó saját, a helyszínt már jól ismerő kivitelező csapata által.
A Bravolight Kft. egyösszegű számlát állít ki, de a fizetés részletekben történik előre rögzített ütemterv alapján. A konstrukció irányelve, hogy a pályázó által fizetendő összeg időarányosan kevesebb legyen, mint a világításkorszerűsítéssel megtakarított összeg. Így a világítás lényegében már az első hónaptól korszerűbb és takarékosabb lesz, 0 forint befektetéssel.

TAO kedvezmény

2017 közepétől a társasági adózók adókedvezményt vehetnek igénybe az energiahatékonysági célokat szolgáló beruházások után. A kedvezmény mértéke függ a cég méretétől és földrajzi elhelyezkedésétől. A beruházás összegének kedvezményként igényelhető mértéke:

Méret

Közép-Magyarország régió kormányrendelet szerint nem támogatható településein

Közép-Magyarország régió kormányrendeletben meghatározott támogatható településein

Összes többi régióban

Kisvállalkozás

50%

55%

65%

Középvállalkozás

40%

45%

55%

Nagyvállalat

30%

35%

45%

Méret

Közép-Magyarország régió kormányrendelet szerint nem támogatható településein

Kisvállalkozás

50%

Középvállalkozás

40%

Nagyvállalkozás

50%

Méret

Közép-Magyarország régió kormányrendeletben meghatározott támogatható településein​

Kisvállalkozás

55%

Középvállalkozás

45%

Nagyvállalkozás

35%

Méret

Összes többi régióban

Kisvállalkozás

65%

Középvállalkozás

55%

Nagyvállalkozás

45%

A támogatás igénybevételéhez két energetikai audit elvégzése szükséges – egy a beruházás előtt, majd egy utána. Cégünk vállalja a pályázat keretein belül futó projektekhez kapcsolódó TAO kedvezmény igénylésének adminisztrációját. Bővebb információért keresse kollégáinkat a lenti elérhetőségeken.

LED pályázat

Jelentkezési űrlap

A pályázat leadási határideje:

2018 szeptemberétől folyamatosan, a keret kimerüléséig.

Kapcsolatfelvétel:

palyazat [kukac] bravolight [pont] hu

Műszaki és szakmai kérdések:

Büki Dániel – +36 30 233 6585
Beszprimy Balázs – +36 30 431 4939

Pályázattal kapcsolatos kérdések:

Szórádi Bence – +36 30 376 3416

bravogroup_logo
A Bravogroup immár 35 éve van jelen a magyarországi üzleti életben, és jelenleg az egyik legjelentősebb magyar magánkézben lévő vállalatcsoport. A piacain meghatározó szereplőként, a Bravogroup több mint 600 kollégája 15 cégben nyújt teljes körű irodai-, mobil- és informatikai szolgáltatásokat több ezer elégedett ügyfelének.
Bravolight Logo LEDtelen_border_200
A pályázat szervezője a Bravolight, a Bravogroup tagja, amelyet a fiatal magyar villamosmérnök, 2013-ban az Év Fiatal Vállalkozója, Szórádi Bence alapított JCQ Hungary Kft. néven. A vállalkozás 2017-től csatlakozott a Bravogroup-hoz, és a projekttevékenységekre fókuszálva nyújt komplex megoldásokat a világítástechnikai felméréstől egészen a finanszírozásig. A Bravolight számos márkát képvisel, köztük a Philips, az Osram, a GE és a Sylvania minőségi termékeivel szolgálja ki partnereit és megrendelőit.

Korábbi világításkorszerűsítési referenciáink*

*A felsorolt korszerűsítések nem a pályázat keretén belül megvalósult projektek. A pályázat meghirdetését megelőzően elkészült szakmai referenciák.

Díjaink

© 2018 Bravolight Kft.